El guanyador del Goya Antonio de la Torre inaugura a Palma el primer Cicle de Cinema Viatger B the travel Brand, en col·laboració amb la Mallorca Film Commission.

Gràcies a aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Acadèmia de Cinema i B the travel brand, el públic mallorquí serà el primer en poder gaudir del Cicle Cinema Viatger

Antonio de la Torre presentarà “El Reino”, pel·lícula per la qual va aconseguir el Goya a Millor Actor, el proper 5 de juny a Palma

Per confirmar assistència i sol·licitar entrevistes amb Antonio de la Torre per favor escriviu a comunicacion1@academiadecine.com

unnamed


Palma és la ciutat escollida per inaugurar el Cicle “Cine Viajero” el proper 5 de juny. “El Reino”, amb 13 nominacions als Premis Goya, serà la pel·lícula protagonista de la primera parada d’aquesta iniciativa impulsada conjuntament per B the travel brand, la marca minorista d’Ávoris, divisió de viatges del Grup Barceló, i la Fundació Acadèmia de Cinema, que comptarà amb l’assistència d’un dels seus protagonistes, Antonio de la Torre, guanyador del Goya a Millor Actor Protagonista. L’intèrpret presentarà la projecció als cinèfils mallorquins que descobriran les curiositats i anècdotes del rodatge de “El Reino”. A més, els assistents a la projecció tindran l’oportunitat de participar en el sorteig d’un viatge pel Carib.

La projecció serà d’accés gratuït fins a completar aforament i tindrà lloc al Pati de la Misericòrdia a les 22:00h. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de la Mallorca Film Commission.

Dirigida per Rodrigo Sorogoyen, “El Reino” va ser la pel·lícula més nominada i premiada en la passada edició dels Goya amb 7 guardons, entre els quals es troben el Goya a Millor Direcció, Millor Actor Protagonista i Millor Guió Original. Aquest thriller polític segueix a Manuel (Antonio de la Torre), un influent vicesecretari autonòmic, que es veu atrapat en una espiral de supervivència a rel d’unes filtracions que l’impliquen en una trama de corrupció.

Antonio de la Torre (1968), actor i periodista espanyol guanyador de dos Goya pels seus papers a “AzulOscuroCasiNegro” i “El Reino” és l’intèrpret més nominat de la història dels Premis amb 13 nominacions. A l’extensa filmografia de l’actor malagueny destaquen títols com a Grupo 7, Invasor, Caníbal, La isla mínima, Tarde para a la ira, L’autor o La noche de 12 anys, entre molts altres.

El Cicle de Cinema Viatger de B the travel brand i la Fundació Acadèmia de Cinema és una oportunitat de gaudir del millor cinema nacional de 2018 en pantalla gran i de forma gratuïta. El cicle passarà durant la seva primera edició per les ciutats de Palma, Sevilla, València, Sant Sebastià, Bilbao, Gijón, Valladolid, Màlaga, Saragossa i Barcelona, contribuint, un cop més, a portar el setè art espanyol a diversos racons del nostre país. Les projeccions es faran a l’aire lliure, a teatres o altres llocs emblemàtics de les ciutats i comptaran amb la visita d’actors com Antonio de la Torre, Eva Llorach, Carolina Yuste, Javier Gutiérrez i Luisa Gavasa.

El B the travel brand Xperience Palma (Camí dels Reis, 105, 07013, Palma) acollirà la trobada amb Antonio de la Torre. Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic indicant el nom de la ciutat (Palma) al correu: cineviajero@bthetravelbrand.com.

En col·laboració amb:

LogoMFCtrans

Mallorca Film Commission

 

Més informació a:

https://viajerosconb.com/blog/

http://www.academiadecine.com/cicloviajero.com

Xarxes Socials:

facebook.com/AcademiaCineES

@Academiadecine @bthetravelbrand 

#Cineviajero