Mireia Covas | Mallorca

El jurat continua en les deliberacions; les votacions del públic, a través d’Instagram per al cinquè premi, s’han tancat avui

El passat mes d’abril es publicava en el BOIB la convocatòria #MallorcaFilmConfinats, impulsada per la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme. Aquesta convocatòria extraordinària naixia com a mesura derivada de la quarantena amb motiu de la covid-19 i de l’estat d’alarma en el sector audiovisual. Al mateix temps, també pretenia generar més trànsit a les xarxes socials de Mallorca i promocionar l’illa d’una manera diferent.

El jurat continua deliberant en aquest moment i decidirà els quatre primers premis la setmana que ve (de 10.000€, 6.000€, 4.000€ i 3.000€, respectivament). En aquesta ocasió, es tracta d’un jurat compost íntegrament per dones professionals del sector audiovisual, format per Marta Cabrero (Evolution Mallorca International Film Festival), Diana de la Quadra (productora cinematogràfica), Laura Jurado (guionista i equip de producció d’Atlàntida Film Festival), Marta Pérez (xarxa cinema / CineCiutat), Anna Petrus (cineasta), Sílvia Ventayol (directora de documentals i professora de l’ESADIB) i Mireia Covas (Mallorca Film Commission).

Les votacions al canal d’IGTV, que determinaven el cinquè premi, o premi del públic, (2.000€) ja estan tancades i ja se n’ha fet el recompte.

El lliurament dels premis es durà a terme dia 4 de setembre horabaixa, al Museu de Mallorca. El veredicte sobre les obres guanyadores es mantindrà en secret fins aleshores i es desvelarà durant l’acte. Les mesures de seguretat establertes per evitar contagis de la covid-19 es respectaran en tot moment durant el lliurament.

El termini per presentar projectes a la convocatòria va acabar el dilluns 13 de juliol, amb 32 obres presentades d’una durada total de quatre hores i mitja. L’enorme varietat de peces, disponibles al canal d’IGTV de la Mallorca Film Commission, demostren el talent, la creativitat, la diversitat i la professionalitat de la indústria audiovisual mallorquina.

Tota la informació de la convocatòria continua disponible al web de la MFC.