Mallorca | Article original: CineyTele

Els serveis audiovisuals per streaming han potenciat enormement la producció de sèries i pel·lícules. És una gran finestra d’oportunitats per a aquells territoris que sàpiguen, a més de produir de manera autòctona, atraure enregistraments estrangeres. El proper 29 d’abril Spain Film Commission organitza una nova taula rodona en línia, en aquest cas per tractar els rodatges per a aquestes plataformes vídeo a la carta.

Espanya segueix millorant les seves perspectives per esdevenir un lloc de rodatge encara més preferent a nivell internacional. A l’augment dels incentius fiscals que es va dur a terme l’any passat, cal afegir la nova iniciativa Hub Audiovisual Espanyol, que va ser presentada oficialment pel Govern espanyol fa poc.

L’esdeveniment es desenvoluparà de manera online el dia 29 d’abril. L’idioma serà l’anglès i tindrà una hora de durada. L’horari serà les 19:00 hores a Espanya (les 10:00 hores a Los Angeles i les 13:00 hores a New York).

Sota el nom de ‘Shooting in Spain for vídeo a la carta Services’, el panell comptarà amb la benvinguda de Carlos Rosado, així com amb la tasques de moderadora per part de Teresa Azcona, vicepresidenta de Spain Film Commission.

Els participants de la taula virtual seran Mike Day, CEO de Palma Pictures; Maria Valenzuela. SVP International & Business Development de Buendía Estudis; Marta Ezpeleta. GM Distribution, Coproductions, Acquisitions and International Offices de The Mediapro Studio Distribution; i José Manuel González, Managing Director de Secuoya Studios.

Podeu registrar-vos a l’esdeveniment aquí.