La Mallorca Film Commission ha col·laborat en facilitar el reinici de la producció audiovisual i elaborar les mesures sanitàries per assegurar que els rodatges siguin segurs

Els rodatges a Mallorca s’han reiniciat durant la fase 1 de desescalada, que va començar el passat 11 de maig, i ho ha fet i ho continuarà fent sota mesures estrictes de seguretat sanitària. Es tracta d’unes pautes per la prevenció de la COVID-19 en què va treballar la Mallorca Film Commission, dependent del Consell de Mallorca, amb les associacions, empreses i professionals del sector.

Per fer possible que es reactivés la producció audiovisual es va comptar també amb la col·laboració del Govern balear, la Delegació del Govern, la Demarcació de Costes, la FELIB i els ajuntaments de l’illa, en coordinació amb la Palma Film Office.

Recordem que el Consell considera el sector audiovisual clau per a la reactivació econòmica i social de l’illa i el Pla Mallorca Reacciona compta amb una línia d’ajuts específica. A més, la Mallorca Film Commission continua treballant per atraure rodatges i facilitar la producció audiovisual a l’illa, una indústria que genera, aproximadament, 80 milions d’euros anuals.

Rodatges a Mallorca

El primer rodatge amb actors en localització dut a terme en Espanya ha estat la campanya #SalimosMásFuertes del Ministeri de Sanitat, llançada avui i rodada íntegrament a Mallorca els dies 14 i 15 de maig per la productora TwentyfourSeven amb un equip totalment local.

Per altra banda, Manacor i altres localitzacions de l’illa han acollit la gravació del programa “La España Llena”, de Movistar Plus, amb Toni Nadal com conductor.