Mireia Covas | Mallorca

Comencen les votacions del públic a través de m’agrades a Instagram per al cinquè premi, mentre que el jurat professional comença a deliberar per decidir les quatre primeres obres guanyadores

L’abril es publicava en el BOIB la convocatòria #MallorcaFilmConfinats, impulsada per la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme. Aquesta convocatòria extraordinària naixia com a mesura de suport, derivada de la quarantena i de la difícil situació generada per la covid-19 en el sector audiovisual. Al seu torn, també pretenia generar més trànsit a les xarxes socials de Mallorca i promocionar l’illa d’una manera diferent.

El termini per presentar projectes va acabar el dilluns 13 a mitjanit i han resultat elegibles trenta-dues obres, amb una durada total de quatre hores i mitja aproximadament. La gran varietat de les candidatures reflecteix el talent, la creativitat i la professionalitat de la indústria audiovisual mallorquina.

Les votacions es tancaran el pròxim 25 d’agost, passats els trenta dies hàbils prevists en la convocatòria. La llista d’obres guanyadores es publicarà en el BOIB un cop acabi aquest termini i el jurat, format per Marta Cabrero (Evolution Mallorca International Film Festival), Diana de la Quadra (productora cinematogràfica), Laura Jurado (guionista i productora Atlàntida Film Festival), Marta Pérez (xarxa cinema / CineCiutat), Anna Petrus (cineasta), Sílvia Ventayol (directora de documentals i professora de l’ESADIB) i Mireia Covas (Mallorca Film Commission), tanqui les actes.

A més d’estar disponibles en línia, totes les obres es projectaran en dues sessions els dies 1 i 2 a Es Baluard i CineCiutat, en el marc de l’Atlàntida Film Fest. Les entrades són gratuïtes, però s’han de reservar prèviament en el web del festival.

Cal recordar que la dotació total, de 25.000 €, es repartirà en cinc premis (10.000 €, 6.000 €, 4.000 €, 3.000 € i, per al curt escollit a través de m’agrades, 2.000 €) i que tota la informació de la convocatòria segueix disponible en el web de la Mallorca Film Commission.