Mireia Covas | Mallorca

La Mallorca Film Commission s’alia amb Filmin per crear un canal específic on, de moment, es poden veure algunes de les obres presentades a la primera edició dels Premis Mallorca de Cinema. A més, regala codis per veure gratuïtament les obres fins esgotar existències

Amb la voluntat d’estimular ingressos als creadors perquè puguin seguir desenvolupant projectes nous, així com de promocionar Mallorca a través de productes audiovisuals, la Film Commission mallorquina i Filmin han posat en marxa un canal específic perquè el públic pugui gaudir des de casa d’algunes de les obres presentades a la primera edició dels Premis Mallorca de Cinema.

De moment, els espectadors podran veure Pullman, Ciutat dels morts, Els ulls s’aturen de créixer, Vida i mort d’un arquitecte, Gaza, Background, Kyoko, Overbooking, En vida teva, Woody & Woody i Bittersweet days. Per a les persones que no tenen compte a Filmin, la Film Commission ha adquirit codis que permetran veure aquestes obres de forma gratuïta.

Els codis s’obtenen seguint les instruccions publicades a qualsevol de les xarxes socials de la Mallorca Film Commission (Facebook, Twitter o Instagram) i caduquen el 15 de juny.

A més, el canal anirà creixent a mesura que es facin més edicions dels premis, encara que també podran afegir-s’hi obres anteriors vinculades amb l’illa. El gran objectiu és facilitar al públic l’accés a un catàleg audiovisual mallorquí, ja sigui mitjançant obres rodades a l’illa, creades, dirigides o escrites per talent local o bé produïdes o coproduïdes a Mallorca.