Mireia Covas | MALLORCA

El proper 25 d’abril la Mallorca Film Commission presentarà en el Centre Cultural La Misericòrdia el DVD de la comèdia romàntica indie Bittersweet days, òpera primera de la cineasta mallorquina Marga Melià. La roda de premsa se celebrarà a les 11.30h a la Sala de Premsa (1er pis), estarà oberta a tots els mitjans interessats, i comptarà amb la presència de Marga Melià (directora), J. J. Montero (distribuïdor) i Pedro Barbadillo (Mallorca Film Commission).

Film image 139 Escalones va fer-se càrrec de l’edició d’aquest DVD, que va comptar amb la col·laboració de la Mallorca Film Commission. El DVD inclou, a més de la pel·lícula, una sèrie d’interessants extres entre els quals destaquen el curtmetratge “El síndrome del calcetín desparejado” i diversos videoclips de grups com Lili’s House, Coriolà o Vacabou, tots ells dirigits per la cineasta mallorquina Marga Melià. També compta amb el vídeo #MallorcaInspiresCinema, llançat per la Mallorca Film Commission amb la finalitat d’atreure rodatges a les espectaculars localitzacions de la illa.

Bittersweet days, avalada per la seva participació en destacats festivals internacionals com l’Atlántida Film Festival, Abycine, EMIFF, Avvantura Film Festival (Croàcia) i Cinespaña (França), es va estrenar als cinemes el 2 de juny de 2017 de la mà de la distribuïdora #ConUnPack.

director Marga MeliàBittersweet days és una pel·lícula sobre la identitat, l’amor, l’amistat i el creixement personal que reflecteix les inquietuds d’uns joves al voltant dels trenta anys a la Barcelona globalitzada d’avui dia. Una mirada femenina i agredolça que retrata l’estiu que comparteixen una sèrie de personatges descontents amb les seves vides, perduts davant la multitud de possibilitats que tenen al seu abast. La cinta, una coproducció de Nuu Films amb IB3 TV, rodada a Barcelona i a Mallorca, va ser el primer llargmetratge de ficció dirigit per una dona en la història de Balears.


SINOPSI

Quan el nuvi de Julia ha de traslladar-se temporalment a Londres, ella es veu obligada a compartir pis amb Luuk, un extravertit fotògraf holandès. La seva convivència farà que els dos es replantegin la seva manera d’afrontar la vida.

Contacte per a entrevistes i materials sota petició a:

The FilmPublicity House

J.J. Montero

prensa@jjmontero.es

Telf: 610 80 13 31

Mallorca Film Commission

Mireia Covas

mcovas@mallorcafilmcommission.net

Telf: 971 219 647