Mireia Covas | MALLORCA

Avui a les 21.40 s’estrena a IB3 Treufoc, una sèrie nova de producció pròpia, amb el segell del CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics). El projecte ha comptat amb el suport de la Mallorca Film Commission, que ha participat amb l’obtenció de permisos i la recerca de localitzacions; en aquest sentit, cal destacar també la participació de l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials del Consell de Mallorca), que hi ha contribuït cedint les infraestructures de la residència La Bonanova.

Treufoc és un sèrie d’intriga, on un grup d’investigació format per dos policies, una experta informàtica i un forense intentaran descobrir qui és l’autor d’una sèrie d’assassinats que tenen relació amb casos ocorreguts a Mallorca durant el segle xvii.

Treufoc està protagonitzada per Queralt Albinyana, Joan Miquel Artigues, Jordi Rebellón, Paloma Navarro i Aina Jagla.

En el primer capítol la inspectora Aina Anglada es reincorpora a la feina, després d’una baixa per un incident en el qual s’ha vist involucrada. En bon primer dia coneixerà el seu company nou, l’inspector en pràctiques Damià Rosselló. La relació no és massa cordial, però han de deixar de banda les diferències en el moment que troben una mà a la platja. Tot d’una són conscients que s’enfronten a qualque cosa més perillosa del que semblava en un primer moment.

(Vídeo)