Mireia Covas | MALLORCA

L’actor i l’actriu roden a Mallorca E-Book, el darrer llargmetratge d’Olivier Assayas, guanyador del premi a la millor direcció en el Festival de Canes 2016

Un equip de luxe ha rodat a Mallorca aquests dies algunes seqüències d’E-Book (títol provisional), una comèdia en tota regla sobre el món editorial parisenc.

La pel·lícula, duita a l’illa per Palma Pictures i amb el suport tècnic de la Mallorca Film Commission, té un càsting espectacular: Olivia Ross, Juliette Binoche, Guillaume Canet, Christa Théret, Vincent Macaigne o Pascal Greggory són alguns dels protagonistes de la història.

Ahir visitaren el set de rodatge a s’Estanyol Cosme Bonet (conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca), Paula Ginard (directora insular de Turisme i Artesania del Consell de Mallorca), Pedro Barbadillo i Mireia Covas (de la Mallorca Film Commission del Consell de Mallorca). Aquesta comitiva va poder veure en primera persona com treballa un equip de rodatge, entendre el gran impacte econòmic que suposa el sector audiovisual (un sector estratègic) per a l’illa i escoltar escoltar les bones impressions de Mallorca que va tenir l’equip francès.

grup

Vincent Rousseau (productor), Mireia Covas (MFC), Guillaume Canet (cast), Paula Ginard (Consell de Mallorca), Cosme Bonet (Consell de Mallorca), Olivier Assayas (director), Juliette Binoche (cast), Vincent Macaigne (cast) i Pedro Barbadillo (MFC)

El Consell de Mallorca va manifestar, com ja ha fet altres vegades, el suport total a aquests tipus de projectes. Cal recordar que pel·lícules com aquestes contracten grans equips formats en part per professionals de l’illa, als quals cal afegir les despeses d’allotjament, de desplaçaments, de servei d’àpats… I tot això tenint en compte que l’activitat del sector audiovisual no deixa cap impacte ecològic i té un gran component desestacionalitzador.

Galeria d’imatges: