Mireia Covas | Mallorca

El conseller de Turisme i Esports, a través de la Mallorca Film Commission, entitat que pertany a la Fundació Mallorca Turisme del Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, ha explicat les línies d’actuació i de suport al sector audiovisual per al 2020

En aquesta primera reunió a la Misericòrdia, Andreu Serra s’ha presentat al sector audiovisual insular i ha expressat el suport a aquesta indústria, tenint en compte les competències de turisme i promoció del seu departament.

Han assistit a la reunió actors del sector tan heterogenis com exhibidors, festivals, productors, service o creadors, que han exposat algunes de les seves demandes a les institucions públiques. En aquest sentit, el conseller s’ha compromès a «fer una tasca de coordinació interinstitucional, que permeti sumar esforços i recursos públics», per aconseguir un sector més fort i consolidat.

Finalment, totes les parts s’han compromès a reunir-se periòdicament, en comitès més petits, per tractar els assumptes propis que afecten cada àrea.