Mireia Covas | MALLORCA

Ariane Krampe, productora cinematogràfica alemanya, en col•laboració amb Fresco Film, la productora espanyola de Joc de Trons, duen a terme la producció del primer dels projectes que té previst rodar aquest any a la illa de Mallorca, “Der Weg über das Tramuntana Gebirge” (“El Camí de la Tramuntana”), del director David Gruschka.

Repartiment: Michael Gwisdek, Harald Krassnitzer, Jennifer Ulrich, Tino Mewes, Elvis Clausen, Lola Casamayor, Franziska Traub, Irene Rindje, Daniel Krauss, David Bredin, Rafael Gimenez, Carmen Feliu, Ramiro Alonso

Aquesta tv movie de ficció per a la televisió pública alemanya compta amb un pressupost aproximat de 3 milions d’euros, i una audiència mitjana de 4 milions d’espectadors. El rodatge s’efectuarà íntegrament a Mallorca, entre el 7 de setembre i el 6 d’octubre, i transcorre en la seva major part en la Serra de la Tramuntana, on succeeix la història.

Es tracta d’una ficció de cinema familiar d’aventures. La trama tracta d’un home alemany, vidu, que s’ha retirat a Mallorca i ha refet la seva vida formant parella amb una mallorquina, però que no s’atreveix a explicar-li-ho a la seva família. Fingeix estar malalt terminal per atreure a la illa als seus fills i néts amb els quals emprendrà una travessia de la Serra de Tramuntana.

Durant la mateixa passaran per diferents vivències que acaben atorgant-los rics tresors de creixement personal i un sòlid sentiment d’unitat familiar.

La pel•lícula en transcórrer enterament en la Serra, mostrarà molts llocs, especialment les zones des de Valldemossa on comença la ruta que els nostres protagonistes faran a peu, passant per Deià on els succeeix tot tipus de peripècies, i Sóller, fins a finalitzar en el Monestir de Lluc. A tot moment busca mostrar tant la bellesa dels paratges naturals, com dels pobles de la Serra de Tramuntana.

La pel•lícula compta amb un equip tècnic i un càsting d’actors, format en part per professionals de la illa, i ha comptat des del principi amb el suport i la col•laboració de la Mallorca Film Commission i de la Illes Balears Film Commission.